Home |  English |  Intranet
Om ISIS | Nyt | Interaktive rum  | Healthcare | Software  | Projektetablering
Nyhedsoversigt | Nyhedsartikler
SummIT06
 

<< Til nyhedsoversigt 

 

Læs mere: www.summit06.dk

 

 

 

 

 
 

SummIT06

SummIT06 er den den tredie årlige konference arrangeret af de fire it-kompetencecentre og It-korridoren under Det jysk-fynske erhvervssamarbejde. Konferencen forventes at tiltrække 250-300 deltagere fra erhvervsliv, politik og forskning. Med undertitlen "Resultater og nye partnerskaber" gør SummIT06 status og ser fremad.

Resultater

På SummIT06 præsenteres erfaringer og resultater fra tre års tæt samarbejde mellem it-forskere og private virksomheder. Der er gennemført mere end 100 projekter i samarbejde med over 300 virksomheder. De mange projekter præsenteres på konferencens worksessions og på en omfattende udstilling. Der bliver således rig mulighed for at høre mere om de mange faglige områder og de nyeste forskningsresultater fra kompetencecentrene og It-korridoren. Man kan at se de teknologiske løsninger i funktion, få hands-on oplevelser og ikke mindst en faglig snak med udviklerne.Der er også worksessions som fokuserer på strategier for at styrke it-forskning og innovation i samspillet mellem erhvervslivet og vidensinstitutionerne. Med i alt 20 worksessions kan konferencedeltagerne vælge netop de faglige emner og temaer man finder mest interessant. Tre hovedtalere, direktør Jukka Pertola, Amtsborgmester Johannes Flensted-Jensen og direktør Erik Stridbæk sætter med hver deres udgangspunkt centrenes arbejde, it-forskning og innovation i perspektiv.

Nye partnerskaber

SummIT06 gør status, men konferencen kigger også fremad. Erhvervsliv, forskere og den politiske verden vil diskutere og sætte nye mål for, hvordan samspillet mellem it-forskning, vidensmiljøer og erhvervsliv bliver tættere og mere udbygget. Ikke mindst de nye regioners rolle i denne proces er et centralt tema. Den afsluttende paneldebat samler trådene.Kompetencecentrene og It-korridoren er også på udkig efter nye partnere og gode projektidéer fra hele landet. SummIT06 er et godt udgangspunkt for nye kontakter og samarbejder.

Læs mere om konferencen på www.summit06.dk

ISIS Katrinebjerg ©, sidst opdateret 14/11/05